Gizlilik İlkesi

Gizliliğinizi korumaya kararlıyız

Sizinle ilgili, size tatmin edici bir hizmet sunmakla orantılı olan minimum miktarda bilgi topluyoruz. Bu politika, hakkınızda veri toplanmasına neden olabilecek süreçlerin türünü belirtir. Bu web sitesini kullanmanız bize bu bilgileri toplama hakkı verir.

Toplanan Bilgiler

Adınız, adresiniz, telefon numaranız ve e-posta adresiniz dahil olmak üzere yaptığınız işlemin türüne bağlı olarak bize verdiğiniz bilgilerin herhangi birini veya tamamını ve web sitesini kullanımınızla ilgili verileri toplayabiliriz. Bir talebi işlemek için zaman zaman ihtiyaç duyulabilecek diğer bilgiler de web sitesinde belirtildiği şekilde toplanabilir.

Bilgi Kullanımı

Toplanan bilgileri öncelikle web sitesini ziyaret ettiğiniz görevi işlemek için kullanırız. Birleşik Krallık’ta toplanan veriler, Veri Koruma Yasasına uygun olarak tutulur. Bu bilgilere yetkisiz erişimi önlemek için tüm makul önlemler alınmaktadır. Bu koruma, hesap ayrıntılarınız hakkında bilgi almak istemeniz durumunda ek kimlik formları sağlamanızı gerektirebilir.

Çerezler

İnternet tarayıcınız, küçük dosyaları – “çerezler” – bir web sitesinin hesabınızı tanımasına izin veren bilgileri tutanlar. Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için bu olanaktan yararlanır. Bilgisayarınızın tanımlama bilgilerini kabul etmesini engelleme olanağına sahipsiniz, ancak bunu yaparsanız web sitesindeki bazı işlevler zarar görebilir.

Bilgilerin Açıklanması

Kayıt veya yarışma formlarında ilgili kutuları işaretleyerek bize izin vermediğiniz sürece, bu web sitesinden hakkınızda elde edilen hiçbir kişisel bilgiyi üçüncü şahıslara ifşa etmeyiz. Bilgileri sizinle iletişim halinde olmak ve bizimle ilgili gelişmeler hakkında sizi bilgilendirmek için de kullanabiliriz. Kendinizi herhangi bir posta listesinden veya benzer bir cihazdan çıkarma fırsatı verilecektir. Gelecekte herhangi bir zamanda bu web sitesinde toplanan bilgileri herhangi bir üçüncü tarafa ifşa etmek istersek, bu yalnızca sizin bilginiz ve izniniz dahilinde olacaktır.

Zaman zaman üçüncü taraflara, örneğin web sitemizi ziyaret eden veya bir kayıt formu dolduran kişilerin sayısı gibi genel nitelikte bilgiler verebiliriz, ancak bu kişileri tanımlayabilecek hiçbir bilgiyi kullanmayacağız.

Ayrıca Kıbrıs Haber, Google Adsense web sitesine hedefli davranışsal reklamlar sunmak amacıyla üçüncü taraflarla çalışabilir. Tanımlama bilgilerinin kullanımı yoluyla, web sitelerimizi ve diğer web sitelerini kullanımınızla ilgili anonim bilgiler, sizi ilgilendiren mallar ve hizmetler hakkında daha alakalı reklamlar sağlamak için kullanılacaktır. Çevrimiçi davranışsal reklamcılık ve bu özelliğin nasıl kapatılacağı hakkında daha fazla bilgi için lütfen youronlinechoices.com/opt-out adresini ziyaret edin.

Bu Politikada Yapılan Değişiklikler

Gizlilik Politikamızda yapılacak herhangi bir değişiklik buraya yerleştirilecek ve politikamızın bu versiyonunun yerine geçecektir. Politikamızdaki herhangi bir değişikliğe dikkatinizi çekmek için makul adımlar atacağız. Ancak, tedbiri elden bırakmamak için web sitesini her kullanışınızda bu belgeyi okumanızı ve sitenin onayınızı almaya devam ettiğinden emin olmanızı öneririz.

Bize Ulaşın

Gizlilik Politikamız hakkında herhangi bir sorunuz varsa veya hakkınızda hangi bilgileri topladığımızı öğrenmek istiyorsanız lütfen [email protected] adresinden bize e-posta gönderin. Ayrıca bu bilgilerdeki olgusal hataları düzeltebilir veya bilgilerinizi kontrolümüz altındaki herhangi bir listeden çıkarmamızı talep edebilirsiniz.