Girne - Lefkoşa Anayolu’nda meydana gelen trafik kazasında biri ağır, beş kişi yaralandı.

Polisten verilen bilgiye göre, Girne - Lefkoşa Anayolu’nun 10 -11 km’leri arasında, bugün saat 11:10 sıralarında Eunus Alı (E-28) yönetimindeki GZ 222 plakalı salon araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği sonucu direksiyon hâkimiyetini kaybederek yolun solundan dışarı çıkıp sol yan kısmı üzerine devrildi.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Eunus Alı ile araçta yolcu olarak bulunan Abdullah AL Momın (E-6), Mst Shahıda Begum (K-42), Jannatul Ferdousı Polı (K-27) ve Sarafar Alı (E-41) Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Polis haberleri…
Polis haberleri…
İçeriği Görüntüle

Kazada ağır yaralanan Jannatul Ferdousı Polı (K-27) sevk edildiği yoğun bakım servisinde, diğer yaralıların ise Acil Serviste tedavileri halen sürüyor.

Soruşturma devam ediyor.