Gençosman: Her maça kazanmak için çıkıyoruz
Süper Lig ekiplerinden
Yenicami ligde oynanan 3 karşılaşmada aldığı 7 puanla yola devam ediyor. Sezon öncesi üyelerin isteği üzerine başkanlığa getirilen genç iş adamlarından
Ahmet Gençosman yönetim kurulu ile kısa sürede lige hazırladığı takımın meyvelerini almaya başladı. Genç teknik adam Emre Perçinci yöneriminde oynanan 3 maçta bir beraberlik alan Yenicami sergilediği mücadeleci
futbolu ile dikkat çekiyor.
GENÇOSMAN “BİRLİK BERABERLİĞİ SAĞLADIK”
Başkan Gençosman göreve gelirken camianın tecrübeli isimlerinden Turgay Kara ile bir ekip çalışması yaptıklarını ve birlikte haereket ederek tüm Yenicamilileri kucaklamyı hedeflediklerini belirtti. Bir camianın başarılı olabilmesi için öncelikle birlik beraberliğin önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Ahmet Gençosman oluşan mütevazi bir kadro, 2 yabancı oyuncu takviyesi ile lige başladıklarını ve şimdilik herşeyin güzel gittiğini belirtti.
HER MAÇA KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ
Yenicami Başkanı Ahmet Gençosman “Şampiyonlukta iddialı bir takım kurmadık. Genç ve mücadeleci bir ekip yarattık. Her maça kazanma hedefi ile çıkıyoruz. Elbette puan kayıpları da yaşanacak. Biz ligi en iyi yerde tamamlamak için çalışmaya devam edeceğiz.