Melega'nın ölüm sebebi açıklandı

Alayköy’de gece kulübünde dün yaşamını yitiren 25 yaşındaki Anastasia Melega’nın ölüm sebebi açıklandı.

Polisten yapılan açıklamada, Melega’nın yaşamını sonlandırdığı belirtildi.

Domrul ve Şahin’in otopsi sonucu açıklandı

Gaziköy’de pazar günü misafir olarak bulunduğu evde yaşamını yitiren Lefkoşa’da sakin Yılmaz Domrul’un (E-59) ölüm sebebi kalp hastalığı olarak tespit edildi.

Öte yandan Gazimağusa’da aynı gün yaşamını yitiren Fevzi Şahin’in (E-70) otopsisinde, ölüm sebebi akut koroner sendrom ve kalp krizi olarak belirlendi.

Aranan bir kişi Ercan’da tespit edilerek tutuklandı

Kumyalı Balıkçı Barınağı’ndan, 10 Mayıs tarihinde tekne ile onaylanmış liman olmayan bir yerden yurt dışına çıkış yapılması meselesinde aranan zanlı S.T.(E-26), dün Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yaptığı sırada tespit edilerek tutuklandı.

Sahtelediği ehliyeti tedavüle süren şahıs tutuklandı Sahtelediği ehliyeti tedavüle süren şahıs tutuklandı

Girne’de beş kişi kumar oynarken tespit edildi

Girne’de faaliyet gösteren bir lokalde, Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı CÖŞ Ekipleri tarafından dün yapılan denetim sonucu, A.Ö.(E-53), O.A.(E-78), Ş.D.(E-64), M.K.(E-58) ve E.G.’nin (E-46) para karşılığında kağıt oyunu oynamak suretiyle kumar oynadıkları tespit edildi.

Bahse konu şahıslar aleyhinde yasal işlem başlatıldı.

İkamet izinsiz iki kişi tutukladı

Polis ekipleri tarafından dün ülke genelinde yapılan denetim ve kontroller sonucunda, ülkede yasal statüsü olmadığı halde, izinsiz ikamet ettiği tespit edilen 2 kişi tutuklanarak, aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.

Gazimağusa’da üzerinde hintkeneviri bulunan bir kişi tutuklandı

Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, tasarrufunda 120 gram hintkeneviri bulunan M.M.S. (E-28) tutuklandı. 

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, dün saat 16.00'da meydana gelen olayda M.M.S.’nin (E-28) tasarrufunda üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi de tespit edildi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

Çalıştığı işyerinden para çalan şahıs tutuklandı

Lefkoşa’da çalıştığı işyerinden 183 bin 805 TL çalan bir kişi tutuklandı. 

Polis Basın Subaylığından verilen bilgiye göre, Lefkoşa'da inşaat malzemeleri satan bir işyerinde çalışan H.İ.T’nin (E-49), işyeri adına sattığı malzemeler karşılığında müşterilerden temin ettiği 183 bin 805 TL'yi şirkete teslim etmeyip tasarrufuna geçirmek suretiyle çaldığı tespit edildi. Kasım 2024- Şubat 2025 tarihleri arası meydana gelen olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine yürütülen ileri soruşturmada, H.İ.T. (E-49) tespit edilerek tutuklandı. 

Alayköy'de hırsızlık...13 koli puro çalan bir kişi tutuklandı 

Öte yandan,  Alayköy Sanayi Bölgesinde gıda ve tütün malzemeleri satılan bir işyerinden 1-3 Mart tarihleri arasında 13 koli puronun çalınması olayıyla ilgili polisin yürüttüğü ileri soruşturmada, meselede zanlı olarak görülen İ.T. (E-23) tespit edilerek tutuklandı. 

İ.T’nin ileri sorgulamasında, çaldığı puroların 6 kolisini Girne’de faaliyet gösteren ve işletmeciliğini B.M’nin (E-43) yaptığı alkollü içki satışı yapılan bir işletmeye satmak amacıyla teslim ettiği belirlendi. 

Söz konusu 6 koli puroyu piyasa değerinin altında kabul eden B.M aleyhinde yasal işlem başlatılırken, purolar emare olarak alındı.